Print

مصرف مرکبات سبب جلوگیری از تشکیل کیست کلیه می شود - نقش ویژه نارینجنین

 

مصرف مرکبات سبب جلوگیری از تشکیل کیست کلیه می شود - نقش ویژه نارینجنین

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میوه، نتایج پژوهش محققان انگلیسی نشان می دهد که مصرف مرکبات بخصوص گریپ فروت از تشکیل کیست در کلیه جلوگیری می نماید.

نتایج این پژوهش که اخیرا در مجله British Journal of Pharmacology چاپ شده است نشان می دهد که وجود ماده نارینجنین (Naringenin) در میوه مرکبات بخصوص در گریپ فروت سبب تنظیم پروتئین  PKD2 می گردد و نارینجنین با جلوگیری از بیان ژن مربوط به این پروتئین مانع از تشکیل کیست در کلیه می گردد.

نارینجنین یک ماده فلاونون از گروه فلاونوئیدهاست که نقش آن به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی در جمع کننده رادیکال های آزاد، کاهش التهاب و افزایش قدرت سیستم ایمنی انسان بخوبی مشخص شده است. ضمنا این ماده عامل اصلی تلخی میوه گریپ فروت نیز محسوب می شود.

لازم به ذکر است بیماری کیست کلیه (Polycystic kidney disease) که یک بیماری ارثی است به دلیل عدم فعالیت مناسب کلیه و فشار خون بالا ایجاد می شود که در این حالت کلیه نیاز به دیالیز دارد. تخمین زده می شود حدود 12/5 میلیون انسان در سراسر جهان به این بیماری ژنتیکی مبتلا هستند. 

بیماری ژنتیکی کیست کلیه

 بیماری ژنتیکی کیست کلیه

Add comment


Security code
Refresh

آمار سایت

تعداد بازدید امروز
تعداد بازدید دیروز
مجموع بازدیدها
963
1718
5355299
حاضرین در سایت: 11 guests
آخرین بروز رسانی: پنجشنبه دوازدهم دی 1398

تماس با ما

ایمیل: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ارتباط با شرکت "مرجع"