Print

رتبه سوم ایران در تولید گردو پس از چین و آمریکا

 

 

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میوه به نقل از خبرگزاری فارس، رمضان روئین‌تن مدیرکل دفتر میوه‌های سردسیری وزارت جهاد کشاورزی تولید سالانه گردو در ایران را 222 هزار تن اعلام نمود و تاکید کرد ایران در زمینه تولید گردو در جهان رتبه سوم را دارد.

وی افزود: سطح زیر کشت گردو در کشورمان در حال حاضر حدود 140 هزار هکتار است که 110 هزار هکتار آن بارور و 30 هزار هکتار آن غیر بارور است.

مدیرکل دفتر میوه‌های سردسیری تصریح کرد: عملکرد تولید گردو از هر هکتار در کشور حدود 2 تن است در حالی که متوسط عملکرد هر هکتار گردو در جهان 3 هزار و 400 کیلوگرم است.

روئین‌تن با بیان اینکه قسمت عمده گردوی تولیدی در کشور به مصرف می‌رسد، گفت: براساس آخرین آمار گمرک در سال 93 میزان صادرات گردو ایران در این سال حدود 2 هزار تن بوده و کشورهای مقصد آن امارات، عراق، ترکیه و ... است.

وی تصریح کرد: استان همدان با تولید حدود 36 تن در سال رتبه اول تولید این محصول را در کشور دارد و بعد از آن استان‌های فارس و کردستان در رتبه دوم و سوم تولید این محصول قرار دارند.

مدیرکل دفتر میوه‌های سردسیری وزارت جهاد کشاورزی بیان داشت: چین و آمریکا هم به ترتیب با  تولید یک میلیون و 700 هزار تن و 450 هزار تن رتبه‌های اول و دوم تولید این محصول را دارا هستند.

 

 

 

آمار سایت

تعداد بازدید امروز
تعداد بازدید دیروز
مجموع بازدیدها
1324
2483
5367130
حاضرین در سایت: 26 guests
آخرین بروز رسانی: پنجشنبه دوازدهم دی 1398

تماس با ما

ایمیل: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ارتباط با شرکت "مرجع"