Print

نگرانی ویتنام از ورود گلابی های چینی دارای مواد نگهدارنده

نگرانی ویتنام از ورود گلابی های چینی دارای مواد نگهدارنده

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میوه، به نقل از اداره سلامت و امنیت مواد غذایی کشور ویتنام، ورود گلابی های چینی دارای مواد نگهدارنده باعث نگرانی مردم این کشور شده است. گلابی های چینی وارداتی در شرایط طبیعی بدون کاهش کیفیت و رنگ حدود 5 ماه دوام دارند. گفته شده است که در 8 ماه نخست سال جاری، حدود 235 هزار تن میوه از مرزهای مشترک ویتنام با چین وارد این کشور شده است که حدود 11 هزار تن مربوط به واردات میوه گلابی است.

 اینکه چین از چه مواد نگهدارنده ای برای افزایش ماندگاری میوه ها استفاده می کند هنوز به خوبی مشخص نیست اما خطر جدی تاثیر مواد نگهدارنده غیر مجاز بر سلامتی انسان به خوبی مشخص شده است. اداره سلامت و امنیت مواد غذایی کشور ویتنام اعلام کرده است که نوع مواد نگهدارنده مورد استفاده برای میوه ها بخصوص گلابی توسط چین با روش های آزمایشگاهی و بیوشیمیایی متداول قابل تشخیص نیست. 

Add comment


Security code
Refresh

آمار سایت

تعداد بازدید امروز
تعداد بازدید دیروز
مجموع بازدیدها
1722
2202
5352449
حاضرین در سایت: 51 guests
آخرین بروز رسانی: پنجشنبه دوازدهم دی 1398

تماس با ما

ایمیل: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ارتباط با شرکت "مرجع"