Print

ورود واریته های سیب اصلاح شده با گوشت قرمز به بازارهای بین المللی در آینده ای نزدیک

Written by شرکت فنی مهندسی کشاورزی "مرجع" on .

ورود واریته های سیب اصلاح شده با گوشت قرمز در آینده ای نزدیک به بازارهای بین المللی

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میوه دوازده شرکت تجاری بین المللی از 5 قاره جهان با هدف تولید واریته هایی از سیب با گوشت قرمز به بازارهای جهانی شرکتی مشترک به نام IFORED تاسیس نموده اند که زیر مجموعه شرکت بین المللی IFO فرانسه بوده و تخمین زده می شود که این واریته های سیب تا سال 2018 وارد بازارهای بین المللی شوند. شرکت IFO به مدت 20 سال روی واریته های سیب گوشت قرمز کار پژوهشی انجام داده است.

واریته هایی که به تولید تجاری می رسند بایستی علاوه بر رنگ قرمز گوشت، صفاتی مانند یکنواختی طعم و شکل، اندازه و شیرینی مناسب و گسی پایین هم داشته باشند. میزان رنگ گوشت در واریته های انتخابی از 30 درصد (رنگ صورتی) تا 100 درصد (قرمز کامل) متغیر خواهد بود و رنگ پوست واریته های سیب انتخابی قرمز، نارنجی، زرد و یا دو رنگ خواهد بود.

قبلا هم واریته هایی از سیب های گوشت قرمز در نیوزیلند و آلمان نیز معرفی شده ولی بصورت تجاری مورد استقبال باغداران قرار نگرفته است. با این حال برنامه های اصلاحی مدونی برای معرفی واریته های جدید سیب گوشت قرمز در مرکز تحقیقات گیاه و غذای نیوزیلند  (PFR) در حال انجام است.

سیب های گوشت قرمز علاوه بر جدید و جذاب بودن، از نظر تغدیه ای نیز غنی از آنتوسیانین ها هستند که آنتی اکسیدان های قوی برای محافظت از سلول های بدن در مقابل رادیکال های آزاد مخرب،  به شمار می آیند.

لازم به ذکر است که درختان وحشی سیب گوشت قرمز در جنگل های کشور قزاقستان و برخی از نواحی شمال و شمال غربی ایران مشاهده شده اند. میوه این درختان کوچک، با گوشت قرمز کامل می باشند که البته از طعم مناسبی برخوردار نیستند. 

Add comment


Security code
Refresh

آمار سایت

تعداد بازدید امروز
تعداد بازدید دیروز
مجموع بازدیدها
1835
2581
5304230
حاضرین در سایت: 28 guests
آخرین بروز رسانی: پنجشنبه دوازدهم دی 1398

تماس با ما

ایمیل: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ارتباط با شرکت "مرجع"