Print

مصرف حبه آبی، انگور و سیب - کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع 2

Written by شرکت فنی مهندسی کشاورزی "مرجع" on .

مصرف حبه آبی، انگور و سیب - کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع 2

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میوه، محققان انگلیسی در پژوهشی جدید دریافتند که ارتباط نزدیکی بین مصرف میوه های حبه آبی (Blueberry)، انگور و سیب با جلوگیری از خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 دارد.

نتایج این پژوهش که در مجله British Medical Journal به چاپ رسیده است نشان می دهد که 187 هزار شرکت کننده طی یک دوره 24 ساله در این پژوهش شرکت کرده اند و 11 نوع میوه مختلف نیز در رژیم غذایی آن ها استفاده شده است. بین میوه های آزمایش شده مشخص گردید که میوه های حبه آبی، انگور و سیب مهمترین میوه ها در کاهش خطر ایتلا به دیابت نوع 2 می باشند و بعد از این سه میوه، موز و گریپ فروت قرار دارند. این میوه ها غنی از فیبر، آنتی اکسیدان ها و عناصر معدنی کافی برای بدن می باشند.

لازم به ذکر است دیابت نوع 2 که به دیابت غیر وابسته به انسولین یا دیابت بزرگسالان هم معروف است مهمترین نوع دیابت است که در کشور آمریکا 90 تا 95% از 26 میلیون آمریکایی مبتلا به دیابت را شامل می شود. این نوع دیابت که در زنان بیشتر از مردان گزارش شده است می تواند به دلایلی چون چاقی، افزایش سن، فشار خون بالا، کلسترول بالا  و عدم تحرک و فعالیت بدنی کافی ایجاد گردد. در ایران نیز این بیماری شیوع بالایی دارد. 

Add comment


Security code
Refresh

آمار سایت

تعداد بازدید امروز
تعداد بازدید دیروز
مجموع بازدیدها
1239
1718
5355575
حاضرین در سایت: 27 guests
آخرین بروز رسانی: پنجشنبه دوازدهم دی 1398

تماس با ما

ایمیل: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ارتباط با شرکت "مرجع"