پرینت

اصلاح سیب های Arctic® Golden و Arctic® Granny با ویژگی عدم قهوه ای شدن گوشت میوه

نوشته شده توسط شرکت فنی مهندسی کشاورزی "مرجع" در تاریخ .

اصلاح سیب های ARCTIC® GOLDEN و ARCTIC® GRANNY با ویژگی عدم قهوه ای شدن گوشت میوه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میوه، سیب های تراریخته Arctic® Golden و Arctic® Granny با ویژگی عدم قهوه ای شدن گوشت میوه توسط شرکت OSF در سامرلند کانادا اصلاح و مراحل ارزیابی مزرعه ای آن در حال حاضر در کانادا و آمریکا در حال انجام است. ارقام هدف انتقال ژن، ارقام گلدن و گرانی اسمیت بوده و پروسه اصلاح به روش انتقال ژن انجام شده است و بنابراین واریته های جدید اصلاحی جزو محصولات تغییرژن یافته (GMO) محسوب می گردد.

به گفته نیل کارتر (Neal Carter) رئیس این شرکت، واریته های جدید اصلاحی سیب به زودی در برخی باغات تجاری آمریکا و کانادا بصورت آزمایشی کشت خواهند شد و هم اکنون فروش تجاری نهال های این واریته ها در آمریکا آغاز شده است و به زودی در کانادا نیز عرضه خواهند شد ولی زمان ورود میوه این واریته ها به بازارهای بین المللی احتمالا تا 10 سال آینده طول خواهد کشید. او اضافه نمود که سیب های جدید اصلاحی علاوه بر ارزش تازه خوری در صنایع تبدیل و فرآوری (عرضه بصورت اسلایس شده) نیز اهمیت بالایی دارند.

هر چند آمریکا و کانادا از کشورهای پیشرو در استفاده از محصولات تراریخته (تغییرژن یافته) در دنیا به شمار می روند اما نگرانی از مقبولیت بین المللی کشت و تولید تجاری سیب های تراریخته بخصوص در کشورهای اتحادیه اروپا وجود دارد. بخش کشاورزی ایالات متحده آمریکا و کانادا در حال ارزیابی نهایی سلامت سیب های Arctic® Golden  و Arctic® Granny می باشد.

شرکت OSF در حال حاضر بر روی اصلاح ارقام گالا و فوجی که مقبولیت بین المللی بالایی دارند نیز متمرکز شده و اعلام نموده به زودی واریته های Arctic این ارقام را نیز پس از تکمیل مراحل اصلاحی به USDA آمریکا و CFIA کانادا برای دریافت مجوز معرفی خواهد نمود.

سیب های واریته Arctic دارای ویژگی عدم قهوه ای شدن گوشت پس از برش خوردن ، گاز زدن یا آبگیری می باشند که دلیل آن  پایین بودن میزان آنزیم پلی فنول اکسیداز (PPO) در گوشت میوه است. این آنزیم ترکیبات فنولی گوشت میوه را تبدیل به ماده قهوه ای رنگ ملانین می نماید که به رنگ قهوه ای روی سطح گوشت میوه آشکار می گردد. گوشت واریته های جدید اصلاحی به هیچ عنوان دچار قهوه ای شدن نمی شود که همین ویژگی بر ارزش تجاری آن ها می افزاید.

 اطلاعات کامل درباره روند انتقال ژن در سیب های Arctic® Golden و Arctic® Granny  

نظرات   

 
+1 #2 healthy aging 1393-04-22 12:39
Hey! This post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room
mate! He always kept talking about this. I will forward this
page to him. Pretty sure he will have a good read.
Many thanks for sharing!
 
 
+1 #1 gastroesophageal 1393-04-12 12:38
I rarely write comments, but i did some searching and wound up here اصلاح سیب های
Arctic® Golden و Arctic® Granny با ویژگی عدم قهوه ای شدن گوشت میوه.
And I actually do have some questions for you if it's allright.
Is it just me or does it give the impression like some of the comments appear as
if they are written by brain dead folks? :-P And, if you are posting at other
online social sites, I'd like to follow everything fresh you have to post.
Could you make a list of all of your shared sites like
your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?
 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

آمار سایت

تعداد بازدید امروز
تعداد بازدید دیروز
مجموع بازدیدها
791
1036
4156595
حاضرین در سایت: 37 مهمان
آخرین بروز رسانی: دوشنبه هشتم مرداد 1397

تماس با ما

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ارتباط با شرکت "مرجع"